Iz ponude: ULTRIUM LTO 5 - IMATION
Do isteka zaliha!

ULTRIUM LTO 5 - IMATION

  • Patentirano poravnanje ugla
  • Patentirani dizajn vrpce od tri segmenta
  • Napredna „servo-writing“ tehnologija
  • Mogućnost particioniranjaSigurnost i zaštita

Imation je proširio svoj asortiman za pohranu uz značajna poboljšanja u odnosu na prethodne generacije vrpci. Pojedini uložak s vrpcom LTO 5 ima kapacitet bez sažimanja od 1,5 terabajta (kapacitet sa sažimanjem od 3,0 terabajta) i brzinu prijenosa podataka do 280MB/sekundi.

Cijena: 210,00VRIJEME JE ZA KORAK NAPRIJED
Imation je proširio svoj asortiman za pohranu uz značajna poboljšanja u odnosu na prethodne generacije vrpci. Pojedini uložak s vrpcom LTO 5 ima kapacitet bez sažimanja od 1,5 terabajta (kapacitet sa sažimanjem od 3,0 terabajta) i brzinu prijenosa podataka do 280MB/sekundi.
Dizajn ima prepoznatljive značajke prethodnih generacija proizvoda, uz sasvim nove značajke kao što su razdjeljivanje memorije koje omogućava dodatnu kontrolu datoteka i učinkovitije upravljanje prostorom. Poboljšana servo tehnologija i još bolje sažimanje podataka omogućavaju da se još više informacija može spremiti na jednaku duljinu vrpce pa upravitelji podatkovnih centara mogu zadržati postojeći opseg bez ubacivanja dodatnog prostora za pohranjivanje dodatnih podataka.
Zahvaljujući ugrađenim RFID-volser naljepnicama (patentiranje je u tijeku pri EMEA-u), Imation kombinira dokazanu tehnologiju i sigurne i čvrste naljepnice koje pružaju RFID tehnologiju, identifikaciju na temelju Volser broja i naprednu UHF tehnologiju. Sigurnost medija u podatkovnim centrima sve je važnija. Imation zna da točno i pouzdano praćenje medija pruža najbolji način zaštite osjetljivih informacija u svakom trenutku. Sustav DataGuard pomaže u smanjenju rizika od gubitka i neispravnog rukovanja vrpcama i omogućava bolji učinak i pouzdanost.

ZNAČAJKE + PREDNOSTI
Razdjeljivanje memorije
Ultrium LTO 5 sad ima funkciju razdjeljivanja memorije koja korisnicima omogućava da vide informacije pohranjene na vrpci. Ova značajka omogućuje aplikacijama da indeksiraju podatke i brže pretražuju rezultate zahvaljujući boljoj kontroli datoteka i upravljanju prostorom.
Izniman učinak i kvaliteta
Imation napredna servo-writing tehnologija omogućava precizno poravnanje između glave uređaja i podatkovnih zapisa za veću pouzdanost.
Sigurnost i zaštita
Štiti povjerljive informacije na razini pogona s pomoću 256 bitnog šifriranja na razini hardvera.
Čvrsta konstrukcija uloška
Patentirano poravnanje ugla poboljšava snagu uloška i štiti podatke od pogrešne uporabe i za vrijeme slanja. Patentirani dizajn vrpce od tri segmenta ujednačenije raspoređuje opterećenje na površini vrpce za bolji učinak i dulji vijek arhiviranja.
Tehnologija Tera Angstrom™
Zahvaljujući ovoj tehnologiji površina vrpce je glatkija, a omjer signala i šuma (SNR) još je bolji, što omogućava manje pogrešaka i veću brzinu prijenosa.


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Kapacitet bez sažimanja: 1,5TB Kapacitet sa sažimanjem: 3,0TB Brzina prijenosa podataka: 280MB/sekundi (sažimani podaci)
Boja uloška: cigla crvena Vijek trajanja vrpce: 30 godina Procijenjeni vijek arhiviranja 20 000 ciklusa učitavanja/uklanjanja Jamstvo ograničeno na vijek trajanja

Ponuda vrijedi do isteka zaliha. U cijene nije uračunat PDV. Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn.

Kontaktirajte nas